gul baggrund

Og forhåbentligt en måde at slippe af med besværet…

For nogle dage siden, snakkede jeg med en arbejdskollega om de ting jeg havde oplevet i min ungdom og gennem de “vilde 20’ere”. Åbenbart var der nogle nye historier iblandt, som han ikke havde hørt før. Samtalen endte i hvert fald med, at han forslog mig at skrive en bog – en selvbiografi.

Det er måske lige heftigt nok, at starte på sådan noget, når man hverken har lært at udarbejde journalistisk fangende tekster eller på nogen måde har flair for at skrive. Hen over weekenden, kom jeg dog i tanker om, at det kunne være fedt nok med en lille blog, der dokumentere nogle udvalgte historier fra hverdagen.

Dette er så den spæde start af en personlig blog, som for nogen måske. ikke virker super interessant – jeg. håber dog at der vil. være en lille gruppe mennesker, der finder interesse i det jeg oplever.

Udfordringen er nok mest at vedligeholde skriveriet og blive ved med at poste nye ting. Da jeg ikke er stor tilhænger at sociale medier og af den grund heller ikke er på Facebook, twitter eller instagram, er jeg slet ikke vandt til at skrive om mig selv eller “blære” mig med fine billeder af min aftensmad eller en kold flaske rose på terrassebordet.

Men nu må vi se hvad der sker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.