BLIV KLOGERE PÅ DET HELE

DET HER ER

NIBOW

Selve navnet “NiBow” er blot et autogenereret brugernavn, jeg (Nick Bowman) fik tildelt på handelsskolen IBC i Aabenraa, da jeg startede min HHX tilbage i 2007. Sammensat af henholdsvis de første 2 bogstaver i fornavnet og 3 i efternavnet, har jeg brugt samme brugernavn til alt hvad jeg har fortaget mig lige siden. Derfor var det også meget naturligt, at min første virksomhed skulle have samme navn – NiBow.

Back in the days startede jeg en forretning, som lavede hjemmesider og webshops mens jeg studerede multimediadesign på erhvervsakademiet i Århus. Sidenhen har jeg været involveret i andre projekter, hvor ét af dem har været en online butik, der solgte alt udstyr indenfor boardsport og undervisning i kitesurfing. Desværre blev jeg nødt til at trække mig fra det projekt i slutningen af 2017.

Sådan havner vi så tilbage her på NiBow.dk. I dag virker denne hjemmeside som outlet for de varer jeg har tilbage fra min tidligere webshop, samt en platform der rummer alle de idéer og projekter, som jeg ellers har lyst til at starte.

WEBSHOPPEN

Det første og mest synlige projekt – som også er grunden til at du overhovedet kan læse denne tekst her – er webshoppen. Shoppens udvalg består og top kvalitets produkter, som ligger tilovers fra min tidligere virksomhed. Da jeg aldrig går på kompromis med udstyr, er sortimentet på shoppen cremé-de-la-cremé. Den store fordel for dig er så, at du handler, som på en hver anden webshop med garanti og returret og alle de her fine ting, men samtidig har du muligheden for at få fat i varerne til en meget fordelagtig pris.

Shoppen er en platform der kan løbende kan udvikles og hvis muligheden byder sig, kan det sagtens være at dette projekt bliver meeeeget større. Jeg er åben for forslag og innovative idéer.

ALT DET ANDET

Måske kan man ikke kalde det et decideret projekt… Men jeg er kæmpe fan af learning by doing. Det gælder både grafiske udfordringer i for af hjemmesider, reklamer, print medier eller blot simple tegninger. Et af de steder hvor jeg løbende for udviklet mine færdigheder er indenfor kitesurfing, hvilket har været min største passion lige siden jeg kom i gang i 2008.

Selvom jeg har fast arbejde, som jeg er meget glad for – udfordrer jeg mig stadig løbende med alle mulige forskellige områder på freelance niveau i min fritid. Her spænder vi bredt fra fysiske byggeprojekter til droneflyvning eller programmering af idéer foran skærmen.

HOLD KONTAKTEN

Jeg er altid åben for forretningsidéer, surfsessions, grillfester & hygge med venner og familie – Du skal blot invitere.

 

 

Telefon: +45 28 90 20 91
Email: [email protected]