For knap et år siden, købte jeg en støvsuger af mærket Nilfisk. Overbevist om, at den var god, da den havde fået et stempel på Elgigantens hjemmeside: “Test-vinder” – købte jeg to. Én til mig og en til svigermor.

Og bevares, den var billig og på tilbud osv. men jeg må indrømme, at det var et af de værste fejlkøb jeg har lavet længe! Den er så uendelig dårlig, at man knap nok kommer igennem bryggerset før man har lyst til at kaste lortet ud af vinduet. Så er der altså lang vej igen, hvis man skal igennem de 321 kvm, som skal støvsuges herhjemme.

Så hvis du mangler en støvsuger, så lad være med at købe en Nilfisk Bravo.

Men nu står jeg og mangler en ny støvsuger. Hvad skal jeg købe. Er det smartest at gå med store kendte mærker? Miele – var umiddelbart mit håb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.