Hold fingrene fra Schindelhauer Bikes – med mindre du har utrolig lang tålmodighed

For mere end et år siden, valgte jeg at bestille en ny cykel. Det havde taget mig lang tid at finde ud af, hvilken cykel det. skulle være. Den skulle være smart. Have remtræk. Være alsidig. Praktisk til bagage og børn. Og den skulle ikke veje for meget.

Valget faldt på den overfede Urban-cykel Gustav fra tyske Schindelhauer. Den perfekte cykel synes jeg. Men nu er der gået et år og jeg har stadig ikke modtaget min cykel. Producenten har åbenbart svært ved at få fremskaffet materialer og leveringsdatoen er blevet rykket 5 gange inden jeg gav op og annullerede min ordre.

Men nu er spørgsmålet hvad for en cykel jeg så skal have mig? Den må gerne være billigere end Gustav fra Schindelhauer. Måske er der jo noget der er endnu smartere. Men remtræk, det skal den have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.