Kategorier
Flim

Bohemian Rhapsody (Filmtip)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Queen  er nok egentlig lidt ældre end at jeg burde kende en hel masse til bandet fra 70’erne, men som så mange andre er jeg opvokset med “gammel” musik som Led Zeppelin, Pink Floyd, Santana, David Bowie, Rolling Stones, AC/DC, Deep Purple, you-name-it.

Én ting de alle har tilfældes er, at disse bands har skrevet musikhistorie og selvom man ikke interesserer sig for musik – kan man ikke undgå at kende eller høre klassikere som “We will rock you” eller for den sags skyld “Bohemian Rhapsody”.

20th Century Fox, New Regency og GK Films har lavet en film der omhandler historien omkring Freddie Mercury, Brian May, Roger Meddows & John Deacon og alle dem der var involveret i historien omkring Queen. Den tager udgangspunkt 1970erne og fører også hele vejen frem til den legendariske Live Aid koncert i 1985.

Et  gribende, følelsesladt drama om det britiske rockband Queen, som viser starten af glamrock, problematikken med seksualitet, AIDS og på en biografisk måde fører os igennem det første møde mellem Freddie, Roger og Brian – over indspilningen af bl.a “A Night at the Opera”, problemerne med EMI Records, Ray Foster, der ikke vil udgive den 6 minutter lange “Bohemian Rhapsody” og de mange kærlighedsforhold som Freddie Mercury gennemgår.

Denne film er et must-see – ikke kun for Queen fans, men for alle der er vilde med musik, drama og historie![/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=WDUcFGnI9VM”][/vc_column][/vc_row]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.